12. sınıflarımızın 2. Dönem 2. Ortak Yazısılı Sınav Takvimi aşağıdaki linkteki gibidir.

Tüm öğretmenlerimize, son sınıf öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Mrt

04.03.2024  tarihinden itibaren geçerli olacak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programları ve öğretmen nöbet listesi  aşağıdaki gibidir.

Aşağıdaki linklere tıklayarak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programlarına ulaşabilirsiniz.

2023-2024 Mart Ayı Okul Aile Birliği Gelir Gider çizelgesi aşağıdaki linkteki gibidir.

Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Şbt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2. Dönem 1. Ortak yazılı sınavları 26.03.2024-05.04.2024  tarihleri arasında olacak şekilde aşağıdaki linkteki sınav takvimine  göre yapılacaktır. Tüm  öğrencilerimizin  sınav takvimini dikkatlice incelemelerini ve programlı/planlı bir şekilde sınava hazırlanmalarını hatırlatırız..

Not: Görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi derslerimizin sınav tarihleri ve sınavları ders öğretmenleri tarafından sınav takviminin son gününe kadar ders öğretmenlerince uygulamalı olarak planlanarak yapılacak ve eokul sistemine işlenecektir

Şbt

Şubat 2024 Tek Ders Sorumluluk Sınavları Takvimi ve Tek Ders Sorumluluk Sınavlarına Katılacak Öğrenci Listesi aşağıdaki gibidir.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Not: Öğrencilerimiz bu sınavlardan mezun olana kadar geçerli not alamadıkları takdirde mezun olamayacak ve beklemeli durumuna düşeceklerdir.

Şbt

İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu sınava ait kılavuza aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bursluluk Sınavlarına başvuruda bulunacak öğrencilerimizin aşağıdaki klavuzu incelemesi ve şartları tutan öğrencilerimizin klavuzdaki başvuru evraklarını/belgelerini hazırlayarak başvuru tarihleri arasında Mdr. Yrd. Mehmet GÖL'e teslim etmeleri önemle rica olunur.

Tüm öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Ock

10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizden önceki senelerden alttan dersi olan ve sorumluluk sınavlarına dersleri kalanlar için "ŞUBAT/2.Dönem Başı-2024 Sorumluluk Sınavları Takvimine, Sorumluluk Sınavlarına Katılacak Öğrenci Listelerine ve Sorumlu Oldukları Derslerine" aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Sorumluluk sınavları aşağıdaki sınav takvimine göre okulda yüz yüze yapılacaktır.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Ock

Ahmet Rasim Anadolu Lisesi olarak  okul web sitemizde duyurusu yapılan ve 10-15 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak olan 1. Dönem 2. sınavlarına  hastalık veya başka mazeretleri nedeniyle mazeretlerini belgelendirerek giremeyen öğrenciler aşağıdaki listede belirtilen tarihlerde mazeret sınavlarına katılacaktır.

Okul idaresince mazereti kabul edilemeyen veya mazeretini resmi olarak belgelendiremeyen öğrenci mazeret sınavlarına da katılamayacaktır.

Ara

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem 2. Ortak yazılı sınavları 27.12.2023-09.01.2024  tarihleri arasında olacak şekilde aşağıdaki sınav takvimine  göre yapılacaktır. Tüm  öğrencilerimizin  sınav takvimini dikkatlice incelemelerini ve programlı/planlı bir şekilde sınava hazırlanmalarını hatırlatırız..

Ekm

Sayın Velimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 24 Ekim 2023 Salı günü saat 12:15-13:00 arası, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okul Konferans Salonumuzda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm idareci, öğretmen ve velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Eyl

18.09.2023 tarihinden itibaren geçerli olacak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programları ve öğretmen nöbet listesi  aşağıdaki gibidir.

Aşağıdaki linklere tıklayarak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programları, ders saatleri zaman çizelgesi, sınıf yerleşim planlarına, öğrenci sınıf listelerine ve öğretmen nöbet listesine ulaşabilirsiniz.

Eyl

Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin uzun bir tatilden sonra okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem 1. Ortak yazılı sınavları 30.10.2023-06.11.2023  tarihleri arasında olacak şekilde aşağıdaki güncellenmiş sınav takvimine  göre yapılacaktır. Tüm  öğrencilerimizin  sınav takvimini dikkatlice incelemelerini ve programlı/planlı bir şekilde sınava hazırlanmalarını hatırlatırız..

Not: Görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi derslerimizin sınav tarihleri ve sınavları ders öğretmenleri tarafından sınav takviminin son gününe kadar ders öğretmenlerince uygulamalı olarak planlanarak yapılacak ve eokul sistemine işlenecektir

Ağu

Okulumuz 2023 YKS sonuçlarına göre üniversite/fakülte kazanan öğrencilerimiz ve bölümleri aşağıdaki listedeki gibidir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin üzerinde emekleri olan tüm idareci ve öğretmenlerimizi, velilerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ağu

MEB Bursluluk Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Bursluluk sınavı giriş belgelerini erişime açtı.

Ulaşmak için TIKLAYIN