T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / FATİH - Ahmet Rasim Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüzün Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Mesajı

Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

           Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin uzun bir tatilden sonra okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

              Sevgili öğrencilerimizin hak ettikleri güzel ve en güvenli ortamlarda eğitim görmeleri; eğitim çalışanlarımızın en verimli ortamlarda çalışmaları bizim önceliğimizdir. Çocuklarımızı, eğitim imkânlarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık ve güçlü olacaktır.

              Bugün okul sıralarında eğitim süreçlerine yön verdiğimiz çocuklarımız, yarın geleceğimizin bilim insanları mühendisleri, teknoloji girişimcileri, öğretmenleri ve liderleri olacaklar.

             Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızı; milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, vatanına ve milletine hizmet etmek için birbirleriyle yarışan, iyi bir insan, iyi bir vatandaş, güzel ahlaklı ve sorumlu bireyler olarak yetiştirmek hepimizin en büyük vazifesidir.

              Sevgili öğrenciler; okullarınızda bir yandan bilgi ve beceri elde ederken diğer yandan kişiliği gelişmiş, güzel davranışlar sergileyen, güzel arkadaşlıklar kuran, büyüklerine karşı saygılı bireyler olarak yetişeceğinize ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine gelmesinde önemli katkı sağlayacağınıza inancım tamdır. Hepimize düşen görev çok ama çok çalışmaktır.

              Bu duygu ve düşüncelerle, 11 Eylül 2023 Pazartesi başlayacak olan 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim çalışanlarına ve ARAL ailesine hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize sağlık ve üstün başarılar diliyorum..

 

Erdoğan SÖYLEMEZ

Okul Müdürü


02-03-202316-07-201926-09-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.09.2023 - Güncelleme: 10.09.2023 12:59 - Görüntülenme: 539
  Beğen | 16  kişi beğendi