Okul Aile Birliği Olağan Kurul Toplantı Duyurusu(2023-2024)

Sayın Velimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 24 Ekim 2023 Salı günü saat 12:15-13:00 arası, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okul Konferans Salonumuzda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm idareci, öğretmen ve velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Gündem Maddeleri :

1- Açılış Yoklama ve Toplantı katılım evrakının imzalanması

2- Okul Aile Birlik Başkanının Açılış Konuşması ve Okul Müdürünün selamlama ve bilgilendirme konuşması

3- Divanın oluşturulması. ( Açık oyla bir divan başkanı ,üye ve 2 yazman seçimi)

4- Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporunun okunması

5- Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarını görüşerek ibrası.

6-  Tahmini bütçenin görüşülmesi

7- Yeni Okul Aile Birliği kuruluna veliler arasından 5 asil, 5 yedek üyenin seçilmesi.

8-  Yeni Okul Aile Birliği Denetim kuruluna veliler arasından 1 asil, 1 yedek üyenin seçilmesi.

9- Okul-Aile Birliği Yönetim kurulunun harcamalar konusunda okul İhtiyaçlarının giderilmesine yönelik genel kurul tarafından yetkilendirilmesi

10- Dilek ve temenniler ve Kapanış.

İlan Tarihi

05/10/2023

Uygundur

Nail ÖNAL                                                                                                              Erdoğan SÖYLEMEZ