Nis

Üsküdar Üniversitesi 6.Bilim ve Fikir Festivalinde Fen ve Teknoloji Bilimleri kategorisinde Ahmet Rasim Anadolu Lisesi öğrencimiz Abdülkadir ÖZBEK , danışman öğretmeni Aysun ODUNCU danışmanlığında hazırladığı ´Asistan Gözlük´ projesi ile 1.oldu. Birincilik ödülünü Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK ve Prof.Dr.Nevzat TARHAN takdim edildi.

Mrt

Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından düzenlenen Yıldız Robocon´19 Robot Yarışması Serbest Kategoride 3. olan değerli öğrencimiz Abdülkadir Özbek’i ve Danışman öğretmeni Aysun ODUNCU´yu gönülden tebrik eder, başarılarının devamini dileriz.

Mrt

Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anma programını gerçekleştirdik.Muhteşem bir program oldu.Ahmet Rasim Anadolu Lisesi olarak emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Harikasınız

Ara

İstanbul il müsabakalarında Judo dalında  3.olan Neslihan Nur KOÇ ´u ve hazirlanmasinda emegi olan Beden egitimi öğretmeni Serdal KIZILTOPRAK´i tebrik eder BAŞARILARININ DEVAMINI DILERIZ.

Ara

Beyin Temelli ögrenme modeli projesi kapsamında ispanya , izlanda , polonya , romanya ve fransadan gelen uzmanlar okulumuzu ziyaret etti.