04.04.2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programları aşağıdaki gibidir.

Aşağıdaki linklere tıklayarak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programlarına ulaşabilirsiniz.

Ock

Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

2021-2022 eğitim –öğretim yılı 1. Dönem Sonu Karne Dağıtımı programımız 21.01.2022 Cuma günü aşağıdaki plan dahilinde gerçekleşecektir. Tüm idareci ve öğretmenlerimizin boş günü olup olmadığına bakılmaksızın karne günü okulda eksiksiz bir şekilde hazır olmalarını önemle rica ederim.

Karne Dağıtımı Programı:

&Sabahçı olan öğrencilerimiz(9., 10. ve 12. Sınıflar) Karnelerini saat 09:00'da sınıflarında alacaklardır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz en geç 08:45'de eğitim öğretim gördüğü sınıfların içerisinde olacaklar ve 09:00'da çalacak okul ziliyle birlikte sınıf içerisinde karnelerini alacaklardır.

&Öğlenci olan öğrencilerimiz(11. Sınıflar) saat 10:00'da eğitim öğretim gördüğü sınıfların içerisinde olacaklar olacaklardır. 10:15'de eğitim öğretim gördüğü sınıfların içerisinde çalacak okul ziliyle birlikte karnelerini alacaklardır.

Ardından 11. Sınıf öğrencilerimiz ve tüm öğretmenlerimizle birlikte İstiklal Marşı töreni yapılarak dağılınacaktır.

Ock

Covid-19 salgınından dolayı Covid hastası veya temaslı olup sınavlara süresi içerisinde katılamayan/katılamayacak öğrenciler, aşağıdaki mazeret sınav takvimine göre mazeret sınavlarına katılacaklardır. Bu durumda olan öğrenci muhakkak sınıf rehber öğretmenine ve sorumlu müdür yardımcısına resmi belgesini ve veli dilekçesini whatsap, sms, faks, email vb. iletişim kanallarıyla ibraz ederek bilgi verecektir. Aksi takdirde mazeretsiz sınava katılmamış gibi işlem yapılacaktır. Covid/temaslı mazereti dışında herhangi bir mazereti olmayan ve keyfi olarak rapor, sevk vb. belgesini beyan edemeyen öğrenci mazeret sınavına katılamayacaktır.

Ara

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem 2. Ortak yazılı sınavları  03 Ocak- 11 Ocak 2022 tarihleri arasında aşağıdaki sınav takvimine ve ortak sınav yönergesine göre yapılacaktır. Tüm  öğrencilerimizin sınav yönergesini ve sınav takvimini dikkatlice incelemelerini ve programlı/planlı bir şekilde sınavlara hazırlanmalarını hatırlatırız..

Sınavlarda başarılar dileriz.

Ara

06.12.2021 tarihinden itibaren başlayacak olan 10. sınıf ve diğer 11.,12. sınıfların DYK kurs programları aşağıdaki gibidir. DYK kursları 40 dakika olacak şekilde planlanmış olup, DYK kurs ders saatleri 40 dakika olarak uygulanacaktır.

Kursa sistem üzerinden başvuran öğrencilerimize önemle duyurulur. Kurslara devamsızlık yapan öğrencilerin kaydı silinecektir.

Şbt

2. Dönem 07.02.2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programları, öğretmen nöbet listesi aşağıdaki gibidir.

Aşağıdaki linklere tıklayarak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programlarına, öğretmen nöbet listesine ulaşabilirsiniz.

Kas

22.11.2021 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin ders programları, öğretmen nöbet listesi aşağıdaki gibidir.

Kas

04 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 12:30-15:00 arası öğrencilerimizin akademik başarı, not, devam-devamsızlık, davranış, disiplin vb. konuları görüşmek ve velisi bulunduğunuz öğrencilerimizin Ara Karnelerini almak üzere 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem "Veli Toplantısı" yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılımını önemle ve husûsen rica ederim.

Kas

Ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'i ve onunla birlikte ahirete irtihal etmiş tüm kahramanlarımızı, gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla yâd ediyoruz..

Kas

10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizden önceki senelerden alttan dersi olan ve sorumluluk sınavlarına dersleri kalanlar için "Kasım-2021 EK-Sorumluluk Sınavları Takvimine, Sorumluluk Sınavlarına Katılacak Öğrenci Listelerine ve Sorumlu Oldukları Derslerine" aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Sorumluluk sınavları okulda yüz yüze yapılacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Öğretmenlerimizin 01 Kasım 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak olan Nöbet Çizelgesine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüm öğretmenlerimizin nöbet çizelgesi doğrultusunda öğretmen nöbet yönergesine göre nöbet yerlerinde bulunmalarını önemle hatırlatırız..

Ekm

27 Ekim 2021 tarihinde 11 ve 12. sınıf düzeylerinde yapılan Kazanım Değerlendirme Uygulaması cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Ekm

19.10.2021 Salı günü okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Okul Aile Birliği seçiminin ardından 9. sınıf velileriyle tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

3 dönemdir Okul Aile Birliği olarak görev yapan tüm velilerimize ve birliğimize teşekkür ediyor; yeni seçilen Okul Aile Birliği veli ve üyelerimize de Hayırlı olsun diyoruz.