May

Duygusal Engeli Olan Bireyleri Desteklemek İçin ARAL olarak Erasmus Proje Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz.. Onlıne Eğitime katılımınız projeye destek verilmesi açısından faidelidir. 'Peer4Progress' Facebook Sayfasını Takip Edelim, Engelleri Birlikte Aşalım.. https://facebook.com/peer4progress/

May

Bin aydan hayırlı Kadir Gecenizi tebrik eder, hayatımızın takvâ ile ihyâ edilen dâimî bir Ramazân-ı Şerîf; son nefesimizin de ebedî bir bayram sabahı olmasını Yüce Rabbimizden niyâz ederim..

May

Fatih-Ahmet Rasim Anadolu Lisesi olarak okulumuz, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarına sunmuş olduğu projelerle katılmaya hak kazanmıştır. Emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Üsküdar Üniversitesi 6.Bilim ve Fikir Festivalinde Fen ve Teknoloji Bilimleri kategorisinde Ahmet Rasim Anadolu Lisesi öğrencimiz Abdülkadir ÖZBEK , danışman öğretmeni Aysun ODUNCU danışmanlığında hazırladığı ´Asistan Gözlük´ projesi ile 1.oldu. Birincilik ödülünü Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK ve Prof.Dr.Nevzat TARHAN takdim edildi.

Mrt

Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından düzenlenen Yıldız Robocon´19 Robot Yarışması Serbest Kategoride 3. olan değerli öğrencimiz Abdülkadir Özbek’i ve Danışman öğretmeni Aysun ODUNCU´yu gönülden tebrik eder, başarılarının devamini dileriz.

Mrt

Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anma programını gerçekleştirdik.Muhteşem bir program oldu.Ahmet Rasim Anadolu Lisesi olarak emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Harikasınız

Ara

İstanbul il müsabakalarında Judo dalında  3.olan Neslihan Nur KOÇ ´u ve hazirlanmasinda emegi olan Beden egitimi öğretmeni Serdal KIZILTOPRAK´i tebrik eder BAŞARILARININ DEVAMINI DILERIZ.

Ara

Beyin Temelli ögrenme modeli projesi kapsamında ispanya , izlanda , polonya , romanya ve fransadan gelen uzmanlar okulumuzu ziyaret etti.