Sınıf Atlatma İşlemleri ve Mazeret Sınavları Hakkında Tüm Veli ve Öğrencilerimize Duyurulur

MEB'in resmi yazısı gereği 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı yıl sonu sınıf atlatma işlemlerinin tamamlanabilmesi için en az bir dönem puanına sahip olmaları gerektiğinden 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı birinci ve ikinci dönemin sınavlarına resmi mazeretlerinden dolayı katılamamış öğrencilerimiz var ise;

Bu kapsamdaki öğrencilerimizin resmi mazeretlerini belgelendirmek suretiyle sorumluluk sınavlarının başlayacağı hafta olan 21 Haziran 2021 tarihinden itibaren mazeret sınavlarına katılmaları gerekmektedir. Bu durumda olan öğrencilerimiz, bu mazeret sınavlarına da katılım sağlamazlar ise birinci ve/veya ikinci dönem derslerine ait gerekli veri girişleri yapılmadığı takdirde, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı yıl sonu itibarıyla kayıtlı oldukları kurum türlerine ait Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca onaylanmış haftalık ders çizelgelerinde tanımlı ortak, seçmeli ve meslek/alan/dal dersleri dikkate alınmak suretiyle üzerlerinde tanımlı olan tüm derslerden sorumlu olacak şekilde bir üst sınıfa geçmiş sayılacaktır.

Bu durumda olan öğrencilerimizin 18 Haziran 2021 Cuma mesai bitimine kadar velisi ile okula gelerek mazeret belgesi ve ıslak imzalı dilekçesini teslim etmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

03-08-2019

Yayın: 17.06.2021 - Güncelleme: 17.06.2021 20:50 - Görüntülenme: 563