T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / FATİH - Ahmet Rasim Anadolu Lisesi

"Okul Müdürü Erdoğan SÖYLEMEZ'in Mesajı:"

02 Temmuz 2019 tarihinden itibaren yürüttüğüm Ahmet Rasim Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevimden 17.08.2022 tarihi itibariyle Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak göreve başlayacak olmamdan dolayı ayrılıyorum.

3 yıldır yürüttüğüm görevim süresince; müdür yardımcı arkadaşlarımla birlikte ARAL'a aşkla-mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet etmenin çabası ve ARAL'ı hep bir adım öteye taşımanın gayreti içerisinde olmaya çalıştım.

Hiçbir öğretmenimi, öğrencimi ya da velimi ayrıştırıp ötekileştirmemeye, herkese eşit mesafede durup birleştirici, bütünleştirici bir rol oynamaya çalıştım. Bu süreçte mesleki anlamda pek çok yeni tecrübeyi edinirken birbirinden kıymetli yüzlerce anıyı da biriktirdik.
Bu amaç doğrultusunda da; eğitimin bireyi nitelikli hale getirme çabası olduğu düşüncesiyle mahalli imkanları da kullanarak okulumuzun fiziki ve teknolojik altyapısını hep birlikte geliştirip nitelikli bir kurum haline getirmeye çalıştık.

TÜBİTAK, e-Twinning, Avrupa Birliği Projelerinde, Akreditasyon projelerinde, ARAL-İHA Teknofest müsâbâkaları, yerel ve ulusal sosyal, sportif, bilimsel, edebiyat vb. bir çok yarışmada okulumuzu kazanmış oldukları derecelerle layık olduğu seviyelere hep birlikte çıkardık. Sanatın ve sporun tüm dallarını en üst düzeyde destekleyerek ilçe ve Türkiye derecelerinin alınmasını öğretmenlerimizin öğrencilerimize vermiş olduğu emeklerle beraber hep birlikte sağladık.

Bu duygu ve düşüncelerle desteklerinden dolayı şahsım ve ARAL adına, müdür yardımcısı mesai arkadaşlarıma, değerli öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği Başkanımıza ve Okul Aile Birliği yönetim ve denetim kurulundaki velilerimize, tüm velilerimize, öğrencilerimize, tüm personellerimize ve tüm okulumuzun paydaşlarına teşekkür ediyorum.


Zira bu bir bayrak yarışı, sancak devir teslimidir. ARAL'da bu bayrak yarışını bir sonraki kulvara taşıyacak, eğitim sancağını devralan "Ömer KIR" bey'e de muvaffakiyetler diliyorum.
Selam ve dua ile..Hoşçakalın.

                                                     Erdoğan SÖYLEMEZ
                                             Ahmet Rasim Anadolu Lisesi

16-08-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.08.2022 - Güncelleme: 16.10.2022 18:43 - Görüntülenme: 1203
  Beğen | 34  kişi beğendi