Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi ve e-Kılavuzu/ Yaz DYK Kursları ve Yaz Okulu Kursları

Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik destekleme ve yetiştirme kursları ilgi (a) Yönerge hükümlerine göre yürütülmektedir. Değişen, gelişen şartlar ve ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda ilgi (a) Yönergede ilgi (c) Makam Oluru  ile değişikliğe gidilmiştir.

Değişikliklerin belirtildiği ilgi (a) Yönerge ve bu doğrultuda güncellenen ilgi (b) Kılavuz ilgi (e) aşağıdadır.

Ayrıca öğrencilerimizden istekli olan ve gelmek isteyen öğrencilere yönelik Yaz DYK kurslarına ve Yaz okulları kurslarına yönelik okul, öğretmen, öğrenci başvurularına yönelik resmî yazılara da aşağıdaki klavuz ve yönerge/takvim doğrultusunda başvuru yapılabilecektir.. Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi ve E-Klavuz kapsamında öğretmen ve öğrenci başvuruları ekurs sistemi üzerinden yapılacaktır.

Tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Yayın: 08.06.2022 - Güncelleme: 10.06.2022 18:55 - Görüntülenme: 266