T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / FATİH - Ahmet Rasim Anadolu Lisesi

ARAL-eTwinning Projemiz(3):

eTwinning Projemiz(3):

"I HAVE A DREAM"

 Okulumuz İngilizce Öğretmenimiz Duygu Ayşe Aslan AVCU danışmanlığında ve sorumluluğunda "İnsan Hakları, Hayvan Hakları, Sürdürülebilirlik, Sağlıklı Yaşam ve Sosyal Eşitlik" kavramları üzerine çalışmaların yapıldığı eTwinning projemiz Türkiye'nin yanında İspanya ve Ukrayna'dan okulların ortak işbirliğiyle yürütülmektedir.

Bu proje sayesinde öğrencilerimiz aktif roller alarak etkileşimde bulunurlar, araştırma yaparlar, karar alırlar, insan hakları ve hayvan hakları konularında daha detaylı bilgi sahibi olurlar ve 21. yüzyıl becerilerini öğrenirler.

Ayrıca eTwinning projesi sayesinde öğrencilerimiz, ekibin her bir üyesinin katkılarını içeren bir dinamizm içerisinde olarak iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu eğlenceli bir şekilde hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olabilme duygularını da yaşayabilmektedir.

9. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla yapılan projemiz 2021 Ekim-2022 Mart tarihleri arasını kapsamaktadır.

Projede görevli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.. Ayrıca eTwinning Projesinde görevli danışman öğretmenimiz Duygu Ayşe Aslan AVCU'ya emeklerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.         

29-12-2021

Öğrencilerimizin Hazırladığı eTwinning Proje Logosu:

29-12-2021

Öğrencilerimizin eTwinning Poster/Afiş Çalışması:

29-12-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.12.2021 - Güncelleme: 29.12.2021 21:26 - Görüntülenme: 302
  Beğen | 6  kişi beğendi