ARAL-eTwinning Projemiz: Let's Stop The Climate Crisis!

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gamze ŞENGÜL'ün  kuruculuğunu yaptığı, Zonguldak Sınav Koleji  ve Hırvatistan ülkesi ile ortak yürüttüğü "Let's Stop The Climate Crisis" isimli eTwinning projemizin çalışmaları 2021 Kasım ayı itibari ile başlamış olup 2022 Mayıs ayında sona erecektir. Proje çalışmaları 11. sınıf öğrencilerimiz ile devam etmektedir.

Projemizde öğrencilerimiz "farklı ülkelerin beslenme biçimlerini inceleyerek ve iklimi nasıl etkilediği" üzerinde çalışma ve araştırmalarını sürdürmektedirler.

Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmanın yollarını araştırarak proje sonunda bir belgesel hazırlayarak bilgilendirici bir ürün ortaya koymayı hedefliyoruz.

Projede görevli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.. Ayrıca eTwinning Projesinde görevli danışman öğretmenimiz Gamze ŞENGÜL'e emeklerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

29-12-2021

Öğrencilerimizin eTwinning Projesi Let's Stop The Climate Crisis Logo Çalışması:

29-12-2021

Öğrencilerimizin eTwinning Projesi Let's Stop The Climate Crisis Poster Çalışması:

Yayın: 29.12.2021 - Güncelleme: 29.12.2021 20:03 - Görüntülenme: 252