ARAL-ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI MUSTAFA KUTLU OKUL PANELİMİZ..

2022-2023 Eğitim-öğretim yılında ortaokul ve liselerimizde uygulanan Milli Eğitim Bakanılığı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Müdürlüğümüz ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulunun yanı sıra üniversiteler ve yerel kurum ve kuruluşlar işbirliği ile düşünce, sanat ve kültür hayatımızda büyük etkileri ve katkıları olan yazarlarımızın bütün eserlerinin ve hakkında yazılanların okunması, değerlendirilmesi, yorumlanması temeline dayalı, okuma sonuçlarının yazı ve konuşmayla ifade edilmesi, panel ve açık oturumlarla topluma aktarılması şeklinde devam eden ve nihayet elde edilen bu birikim ve tecrübeyle okuyucuların; düşünce, kültür ve sanat yolculuklarına kendi başlarına devam edebilecekleri derinlikli bir bilinç ve evrensel bir ufuk kazanmayı hedefleyen Anadolu Mektebi Yazar Okumaları projesi kapsamında öğrencilerimiz 27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 11.00'da Mustafa KUTLU okul paneli icrâ edeceklerdir.

Tüm ve veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

24-03-2023

Yayın: 24.03.2023 - Güncelleme: 24.03.2023 19:12 - Görüntülenme: 303