"Almanca ve İngilizce Arasındaki Köprü" Projemiz..

"Almanca ve İngilizce Arasındaki Köprü" adlı projemiz okulumuz Almanca öğretmeni Melis Çetinbaş AKKUŞ uhdesinde iki eğitim-öğretim yıldır devam eden öğretmen-öğrenci merkezli bir projedir.

Proje linki:  https://www.canva.com/design/DAEiCLaLTv0/sdsymFaam_KhT9y0B4CKDQ/view?utm_content=DAEiCLaLTv0&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

Bu projeyle öğrencilerimizin İngilizce ve Almanca arasındaki dil bilgisi ve kelime hazinesi bakımından köprü kurmaları amaçlanmıştır. Her iki dilde de ortak noktaların neler olduğu ile bu ortak noktaların ikinci yabancı dil olarak Almanca'nın daha kolay bir şekilde öğrenilmesinde sağlayacağı katkılar incelenmiştir. Bu proje sonucunda her iki yabancı dil arasında pozitif transfer yapılması hedeflenmiştir.

Proje hakkında detaylı bilgi ve dökümanlara yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Projede görev alan öğrencilerimize ve Almanca öğretmenimiz Melis Ç.AKKUŞ'a teşekkür ediyoruz.

13-01-202213-01-2022

Yayın: 13.01.2022 - Güncelleme: 13.01.2022 22:34 - Görüntülenme: 229